Bibliografi

Bibliografi

  • 1983
    1. Olsens bok. Romani
  • 1987
    Scherzo. Om terroristen Love
  • 1989
    Smaragden. Sekvenser
  • 1990
    F-o-r-b-i-n-d-e-l-s-e-r. Prekner, essays, fortellinger
  • 1993
    Plexus. Essay
  • 1994
    IECUR. Genitaliensk reise. /EBOK
  • 1995
    Rov. Folkelivsskildring /EBOK
  • 1999
    Ljåens svarte blomst. Dikt / EBOK
  • 2001
    Føniks. Fattigdomsroman. /EBOK
  • 2003
    Kristus kommer og Maria
  • 2004
    Hvile og slagverk. MMS AY. /EBOK
  • 2007
    Bjarte Engers livegenskap. Romanalyse/EBOK
  • 2009
    Mennesket har korsets form. Sakpoesi
  • 2010
    Fellesskapets kunst / Bastardium
  • 2011
    EBOK: Kampen mellom friske og syke. 2.utg. Pamflett
  • 2014
    EBOK: Fellesskapets kunst. 2.utg
  • 2014
    Vergeløs. Små bønner og trialoger
  • 2017         3 Bøker

Legg igjen en kommentar